tisdag 5 december 2006

Skandal!

'Gör om, gör rätt!' konstaterar större delen av läsarna på Aftonbladet när bragdguldet idag delades ut till...håll i er nu för er som av någon anledning inte vet...skittjejen Anja Pärson, som mer eller mindre kom från ingenstans med tanke på förhandsdiskussionerna, och snuvade därmed längdåkarna Jörgen Brink och Anna-Carin Olofsson men framförallt TRE KRONOR!

Tre Kronor ledda av Bengt-Åke Gustafsson har under året 2006 åstadkommit något som ingen annan nation någonsin har gjort inom hockey innan. Inte Canada med alla proffs och inte ens Sovjet under dess dominanstid. Tre Kronor lyckades nämligen att vinna både OS och VM under ett samma år, har aldrig hänt innan!

Så det känns som att man inte kan göra ifrån sig bättre från hockeyhåll och frågan vad som krävs för att hockeylandslaget ska få bragdguldet kommer oundvikligen upp. Skulle de vinna alla samtliga småturneringar i form av Sweden Hockey Games, Karjala Cup och Ceska Cup också, som inte har något värde?

Nej, det är helt enkelt en skandal. Det känns lite som att man i skolan skulle skriva 100% på alla moment men att en 'obs-klassare' skulle få skolans stipendium för 'bästa prestation' då han lyckats få ihop ett skoställ på träslöjden...

Inga kommentarer: