lördag 13 januari 2007

Startelva?

Nu är truppen mer eller mindre är spikad inför 2007, som man kunde tolka mellan raderna av Rikard Norling. Givetvis så kan ju spelare lämna som man blir tvugna att ersätta. Tänker främst på Wilton som det ryktats om utlandsintresse på. Håller verkligen tummarna för att han blir kvar då han är en viktig kugge i anfallet och har förmågan att göra mål på egen hand.

Mindre än en månad kvar till träningsmatchen mot Sundsvall på Skytteholm. Mindre än tre månader kvar till hemmapremiären, i allsvenskan, mot Kalmar. I brist på annat blir det mycket spekulationer hur AIK kommer ställa upp, eller snarare vilka som är i elvan. Norling blandade friskt med startelvorna förra säsongen, vilket med stor sannolikhet blir fallet även 2007.

Däremot så kan man spekulera i vilka som skulle starta om alla i truppen har samma förutsättningar, dvs. alla är lika motiverade och presterar lika högt på träningarna samt att ingen har någon skada eller avstäning överhängande. Vilka startar? Kan detta vara troligt att se i premiären mot Kalmar kanske.

Wilton - Burgic
Rubarth - Khari - Dulee - Pavey
P.Karlsson - Sandberg - N.Carlsson - Jonsson
Örlund
Bänk: Westberg, Rönning, Tjerna, Özkan, Mendes.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker inte att Burgic håller riktigt på spets, men hellre han än Hulsker. Det känns som om vi skulle må bra av att få en duktig skytt och parhäst i topp med Wilton..

Anonym sa...

Pash: Jag tror att Norling satsar på Burgic faktiskt, med tanke på hur han mönstrade laget under hösten 2006. Jag hoppas att Burgic kommer bli ännu bättre denna säsong, då han fortfarande e ung, och bli en måltjuv. Men han e inte i klass med Wilton, det kan jag hålla med dej om.