fredag 6 april 2007

Let the Games Begin!

Idag tog den första allsvenska omgången sin början. Nu är det äntligen igång!

Starten kunde inte blivit så mycket bättre då mitt lokallag Brommapojkarna "hemma" slog Djurgården samtidigt som tråklaget Trelleborg hindrade Göteborg från att ta tre poäng.

Men men, det viktiga och intressanta inträffar kl. 15 på måndag då AIK börjar sin säsong. Prognoserna talar för en publiksiffra på runt 30 000. Vi är överallt! :-)

Allt är egentligen uppbyggt för ett anti-klimax med alla förväntningar och den fina försäsongen. Jag sticker ut hakan och tror på två bollars vinst, säg 3-1.

Nej, nu ska jag med tåget ner till Stockholm, som blir mitt base camp kommande vecka.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Helt opartiskt kan man säga att parollen "vi är överallt" känns lite fel. Visst Ajk är laget med överlägset störst publiksiffror HEMMA, men på bortplan har de faktiskt inte något större bortafölje, till skillnad från DIF som optast har en ansenlig del folk på sina borta matcher. Resultatet idag var sorgligt och de var inte många ljusglimtar på råsunda förutom att en av brommagymnasterna föll i backen när de "lekte" cheerleaders i paus. Dagen avslutades med en stor 180 kr buffe, så snart sova sova. Finns special erbj. på betway.com, 50 kr gratis spel.

Anonym sa...

Hmmm, bortaföljet, likt publiksiffrorna, verkar gå helt i linje med var ni ligger någonstans. Dvs med- o motgång. Givetvis, om man ser till åren då det har gått bra för er under 2000-talet men sen när det kom en dipp under fjolåret så fann man intressanta iaktagelser på uppslutningen till hemma- resp. bortamatcher.

Föresten, hur känns det Airbob att din gamla klasspolares lillebrorsa nickar fram till målet som sänkte DIF idag? :-)

Anonym sa...

Imorgon är vi över hela Solna iaf. Naturligtvis underbart att gårdarna får pisk av nykomlingarna direkt. :)

Väl mött i Solna imorgon, Maverick! Vi rings på förmiddagen.

Anonym sa...

Heja AIK vilket jävla skämt!

Anonym sa...

Anonym: Med tanke på att ni torskade mot BP i fredags så ska man nog vara lugn med uttalandena :-)