fredag 27 april 2007

Ny dator!

Skaffade en ny laptop i veckan och uppgraderade mej där med till Windows nya operativsystem Windows Vista. Kommandon och struktur följer givetvis de tidigare Windows-verisionernas princip. Däremot så har man lekt med designen, som ett svar på Mac (?), och utvecklat möjligheterna.

Snart kommer det hela vara en självklarhet, dvs. blivit en vana. Man minns tillbaks till de tidigare övergångarna med Windows. Utan att låta som en datanörd så tror jag att alla kommer ihåg när tex. Windows 95 kom eller när designade Windows XP först kom ut. Många tycker det är jobbigt och är 'resistent to change' medan andra njuter av det nya spännande. Oavsett vad så är ni snart alla i den fas som jag är i nu, övergången till Vista, vare sig ni vill eller inte... :-)

3 kommentarer:

Unknown sa...

tja,
har precis varit i gång å køpt ny burk sjælv, men jag har ratat windows nu och kør på mac... skall se hur det går vægen men kænns oerhørt bra att æntligen ha en bærbar.

lycka till med uppsatsskrivandet nu!

Anonym sa...

Tobbe: Tackar så mkt, e bara en månad kvar nu :-). Så du kör på Mac alltså....hmmmm....over to the dark side :-) Nej, men skönt med en ny dator mannen.

Unknown sa...

tja,
ja, faktum ær att det blev en svart en, e ju inte så svag før vitt och så tyckte det passade bættre med min personlighet...

hoppas vi hinner ses uppe i sthlm i juni!

//tobias