onsdag 13 juni 2007

Tomtarna i DIF

Vi vet alla att 'skygglapparna' är ett fenomen som genomsyrar hela Djurgårdens organisation, oavsett tränare, de senaste åren. Redan i förra årets "katastrofderby" mot Bajen så var det enbart Hammarbys fans som misskötte sig hette det. Anledningen att Lasse Sandberg och andra DIF-ledare innan hade fått gå och sätta sig vid DIF-klacken var något som plötsligt "inte hade hänt". I år har som bekant Siggi Jonsson vart ute och fördömt AIK:s supportrars beteende i matchen mot DIF. Dels att det kastades bananer mot Dembo, vilket Mats Olsson även gick igång på, men även andra föremål kom in. Återigen, inget fokus på sina egna supportrar som givetvis var "helt oskyldiga".

I gårdagens match hemma mot IFK Göteborg så fick assisterande domaren en snusdosa i huvudet, något som medförs i matchrapporten till SvFF. Något man som ledare då inte så lätt kan neka till ha inträffat, vilket fallet är när det är spelare som drabbas istället. Hursomhelst så väljer DIF:s andretränare Paul Lindholm att skylla hela incidenten på huvuddomaren Martin Hansson, vars beteende skulle ha legat bakom att saker kastades in. Som sagt, ner med skygglapparna DIF.

För övrigt så tycker man att just gårdagens linjedomarna borde vart extra omtyckta av DIF:s publik då de såg att Komacs långskott var inne innan den studsade ut. Ett mål som var matchavgörande.

Andra bloggar om: , , , ,

8 kommentarer:

Cliff Hanger sa...

Håller med fullständigt.

Jäkla tur-djurgår´n, två bollar precis innanför linjen.

Anonym sa...

Jä*vla luffare! När det går neråt för Ajk på det sprotsliga planet får man försöka flytt fokus på annat. Inget försvar finns mot det inkastade föremålet, men det var med störst sannolikhet ämnat för äckliga jag-är-med-i-landslaget-för-jag-har-varit-där-förut alexanderson. "ett mål som blev matchavgörande" OCH. Jävla smart mening. Är bollen inne är det mål, svårt att fatta, fi*tt gnäget. Och du cligg-hanger, vem du nu är. hoppas du tappar taget och faller, luffare. Ses boys, och tack för en skön utgång i lördags, får 2,5 vitaminibussar av fem. See ya

Anonym sa...

"sportsliga" ska det vara

Anonym sa...

Cliff: Det första målet personifierade verkligen Jan Tauer dessutom, e ju inte direkt en fotbollsspelare man värvat där :-)

Airbob: Flyttar inte fokus från AIK, finns en del att läsa om det svartgula laget här oxå om du har missat det :-) Däremot så gör det mej uppriktigt förbannad när tomtar som Jonsson o Lindholm uttalar sig i pressen. Jag har full förståelse för att man skyddar sina egna men man ska fan inte hoppa på andra lag då, knipp käften e va som gäller. Lindholms senaste uttalande säger ju mer om hnm själv än om den, enligt hnm, s.k. låga domarinsatsen. En låg domarinsats där alla mål noterades, trots att det var precis innanför, o där bortalaget blev mer varnat. "Det e katastrof!" som Sparven skulle ha sagt :-)

Anonym sa...

Lindholm har uttalat sig i dagens AB och där dementerar han det som skrivits och förklarar tydligt vad han menade, så kör upp dit anti-dif snacka i R*ven, puss puss

Anonym sa...

glömde mitt namn, Airbob it is

Maverick sa...

Airbob: Artikeln från den sakliga tidningen Aftonbladet bör du läsa igen alternativt fundera över vad begreppet "att dementera" innebär.

Att skylla på att Robert Laul m.fl. vinklar hans uttalande e kanske inte så konstigt, snarare motsatsen. Däremot så e det ju inte första gången herr Lindholm "uttalar sig smidigt". Antar att DIF vill sätta hnm i mediaträning snart.

Lindholms argument att man ska få kritisera spelare, i o med att de e proffs som tjänar mkt, e det inget snack om. Däremot att såga Tauer o Magro via AB känns väl så där för deras moral o självförtroende, eller? Håll det i gruppen. Med Lindholms syn så skulle en buande DIF-publik på Stadion inbringa positiva aspeketer...

Anonym sa...

Bobish>>>
Lugna ner sig lite nu... Ni e ju bäst i Sverige och allt ligger öppet för nytt SM-guld för er. Jag menar vilka ska kunna stoppa er... AIK? Dom e ju inte ens från Stockholm, eller?

Men att Paul L är en riktig tomte behöver vi ju inte disskutera, det bevisar han själv mest hela tiden.

Framåt AIK!

För övrigt Bob, skön liga du styrde upp. På återhörande.

Maverick>>>
Alltid välskrivet och intressant, Keep it Up! Hoppas det gick bra hos tjejen för övrigt.