onsdag 23 januari 2008

Landslagsuppdrag för sex man

Pierre Bengtsson får fortsatt förtroende i U21 av Tommy Söderberg och Jörgen Lennartsson. Tillsammans med Walid Atta och Per Karlsson har han blivit uttagen till det U21-läger som kommer äga rum nere i Portugal 5-6 februari. Dessutom finns AIK-bekantingen Robert Åhman-Persson med i den uttagna truppen. Gabriel Özkans uttagning lyser med sin frånvaro dock men denna gång beror det säkerligen på att för nuvarande kör rehab.

Dessutom har supertalangen Magnus Eriksson och Christopher Eriksson från AIK:s juniorlag blivit uttagna till P18-landslaget. Kevin Walker som är kontrakterad av AIK men återfinns i farmarklubben Väsby blev uttagen till P19-landslaget.

Personligen så blir jag glad över att se svartgula spelare bli uttagna till landslaget/en. Framförallt de yngre då det är ett kvitto på att vi har framida kvalité att vänta i A-laget. När det gäller A-landslaget så är det positivt att ha med AIK-spelare, även om det är en Sydamerika-turné, då det ökar deras markandsvärde. Samtidigt så går det inte att undgå risken med att skicka iväg spelare till landslaget så jag är inte besviken över att inte någon från AIK var med nere i Costa Rica eller USA. Ni minns väl alla hur det gick för Markus Jonsson och Niklas Sandberg förra året när de var med i Sydamerika.

2 kommentarer:

Anonym sa...

mkt av din information är felaktig, exempelvis att walker är utlånad

Anonym sa...

Hej! Jag ska tillsammans med min kompis starta en ny sportsida inom kort, vi söker skribenter. Undrar om det skulle kunna finnas något intresse hos dig o skriva om fotboll?

Hör av dig till mig på andreas_364@hotmail.com

Hälsningar
Andreas Höglund