torsdag 31 maj 2007

Efter karriären?


Man hör allt som oftast att elitidrottsmän talar om vikten att tjäna ihop så pass mycket pengar under sina aktiva karriärer så de har något att falla tillbaks på när de sen har slutat. Målet för många unga talanger är att få ett MTV Cribs liv som ekonomiskt oberoende innan man är 25. Att Zlatan Ibrahimovic sen har visat exempel på hur snabbt man kan avancera inom fotbollsvärlden har bara förstärkt detta.

Däremot så finns det fotbollsspelare som har valt att studera vid sidan om för att kunna få bättre möjligheter i sina framtida civila karriärer. Sen har vi de spelare som vill fortsätta inom fotbollen, dvs. gå tränarutbildningar eller få någon annan sorts roll inom klubbarna. De som kan kombinera sina kunskaper med social touch såväl som verbal förmåga söker sig oftast till kommentatorsvärlden.

Men sen har vi tre herrar som sticker ut. Stefan Batan, Junior och Erkan Zengin må förvisso representera olika föreningar i dagsläget. Det har dock inte hindrat dem från att se de möjligheter som de tillsammans besitter genom att slå ihop sina påsar, vilket säkrar deras framtid efter fotbollen. De ska nämligen öppna en liten mysig frisörsalong tillsammans. Återstår att se var den exakt kommer att ligga och dessutom vem som ska vara stylist respektive hårsopare... :-)

Andra bloggar om: , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahaha, dagens garv! :)