tisdag 6 november 2007

Pontus Farnerud?

Svenska utlandsproffset Pontus Farnerud har hamnat i frysboxen i sin nuvarande klubb Sporting Lissabon. I en intervju med Expressen avslöjar han att allsvenskan är ett alternativ samt och hans forna klubb Landskrona inte är aktuellt då de härjar i Superettan. Däremot så säger han att både AIK och Djurgården har hört sig för.

-När jag beslutar mig för att lämna Sporting kommer jag att lyssna på alla klubbar som är intresserade, avslutar Farnerud.

Farneruds agent Claes Elefalk säger till Viasat Sport att varken AIK eller Djurgården skulle ha råd med Farneruds tjänster i nuläget. Detta då han har två år på kontraktet och med transfer skulle han kosta över 20miljoner. Dessutom vill han tona ner att Farnerud överhuvudtaget är på gång bort från Sporting då han faktiskt har fått spela på slutet.

Man ska varken lita på kvällstidningar, som drar i för mycket, eller agenter, som gör allt för att öka deras spelares marknadsvärde och deras ersättning, och det återstår att se om hur det blir med Farnerud. Som fransk ligamästare och portugesisk cupmästare skulle han färga vilket allsvenskt lag som helst känns det som.

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer: