söndag 16 september 2007

Allmän blogg --> AIK-blogg

Sommarmånaderna har mestadels kretsat kring AIK om man ser till de skrivna inläggen. Med andra ord så är det ingen större överraskning att 'The World of a Keeper' nu blir en renodlad AIK-blogg.

Det har varit roligt att nu under 10 månader driva en allmän blogg. Man har kunnat skriva om allt mellan himmel och jord även om jag har haft några "huvudkategorier". Genom att inte nischa in sin blogg så begränsar man sig inte heller. Man kan återge den där roliga situationen man varit med om tidigare under dagen, vädra sina åsikter om aktuella ämnen, posta något häftigt klipp, skriva om sina intressen och personliga upplevelser, etc. Men genom att ha en så bred bas så blir det fel när ett specifikt ämne tar mer och mer plats med tiden...

Antalet inlägg om AIK har varit i majoritet en längre tid här. De flesta som söker sig hit, via sökmotorer eller återkommande besökare, är för just dessa inlägg (säger bloggstatistiken iaf). Det är även det ämne som jag finner störst intresse att skriva om. För övrigt så finns det de som är mer fyndiga och erfarna "allmänna" bloggare. Kolla in Cliff Hanger och Pash.

De inlägg som nu återfinns är endast de med AIK-anknytning, som återfinns under ett nytt kategorisystem. Övriga inlägg har inte raderats men är dock inte publicerade.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket bra, min gode Maverick! En vettig, uppdaterad och välskriven AIK-blogg behövs, och du gör det bättre än någon annan..

Ska pusha den hos mig!

Derby? Måndag? Vinst?

;)

Anonym sa...

Pash: Tackar, tackar mannen. Tror det har varit en AIK-blogg omedvetet under några månaders tid egentligen.

Ja du, derbyt, vad ska man säga, det största mötet med DIF sen Svenska Cupen finalen för några år sedan. Kommer en "inför-derbyt" i dagarna.